PietersFarm Producten






Welkom bij de producten van Pietersfarm
Product { Blank Kalfsvlees } | Prijs Per Kilo { Incl Btw } | Gemiddeld Gewicht { Per verpakking } | Op Voorraad |
Kalfs Haas | € 42,- | 1,000 KG – 1,300 KG { Per Stuk } | |
Kalfs Rib-Eye | € 36,- | 1,300 KG – 2,200 KG { Per Stuk } | |
Kalfs Entrecote | € 34,- | 0,200 KG { Per Stuk } | |
Kalfs Oesters | € 32 ,- | 0,280 KG { 2 Stuks } | |
Kalfs Frenched Racks | € 34,- | 1,800 KG – 2,500 KG { Per Stuk } | |
Kalfs Lende | € 28,- | 1,500 KG – 2,500 KG { Per Stuk } | |
Kalfs Grillburger | € 3 Euro P/S | 0,200 KG { Per Stuk } | |
Kalfs Gehakt { Rose Gehakt } | € 15,- | +- 500 Gram { Per Verpakking } | |
Blank Kalfsvlees

Kalfshaas
De kalfshaas is het duurste stuk vlees van het kalf. De kalfshaas ligt onder de lendenwervels (de rug) van het kalf. Het is een spier die niet of nauwelijks wordt gebruikt en daardoor is dit het meest malse stukje vlees van de kalf. Lekker om aan één stuk te braden of te trancheren.

Kalfs Rib-Eye
De Rib-Eye! Een absolute BBQ TOPPER! De rib-eye is afkomstig van de rib van het kalf, Eye in rib-eye verwijst naar het ronde stukje vet in het midden van het vlees. Door dit vetgehalte is de rib-eye een super smaakvol en mals stuk vlees.

Kalfs Entrecote
Kalfsentrecote wordt bij het kalf van de dunne lende gesneden. Het randje vet geeft de kalfsentrecote extra smaak. Het beste kun je de kalfsentrecote eerst op deze vetrand bakken en daarna aan beide kanten. Vervolgens bak je het net als biefstuk.

Kalfs Oester
De kalfsoester is een plakje van de kalfshaas of van de bovenbil en wordt snel om en om gebakken. Het is een erg mals stuk vlees als het goed wordt bereid.

Kalfs Frenched Racks
Een absolute topper voor op de barbecue, Licht van kleur met een lekker randje vet eromheen. afkomstig van de rib.

Kalfs Lende
Kalfslende is een smaakvol stukje vlees afkomstig van de dunne lende van het kalf.

Kalfs Grillburger
De Kalfs grillburger is per stuk te krijgen, sappig en vol van smaak.

Kalfs Gehakt { Rose }
Verkrijgbaar per 500 Gram