Al onze producten worden gemaakt van de beste stukken kalfsvlees en zijn hierdoor sappig en mals, vol van smaak, licht verteerbaar, maar bovenal van 100% kwaliteit. En alleen bij Pieters Farm verkrijgbaar. Hieronder vind je ons assortiment, waarbij we in het kort vertellen wat het is en hoe te bereiden. Echter is kalfsvlees wel op 100 verschillende manieren te verwerken of in recepten te verwerken. We adviseren jou hier graag over.

Kalfsvlees van Pieters Farm kopen?

Pietersfarm is een streekproduct, we leveren uitsluitend aan horeca en particulier in Friesland. Geef jouw bestelling door via het telefoon nummer van Pieter. { 06-42894316} Woon je verder weg of ben je nieuwsgierig naar producten voor de horeca? Bel dan: tel: +31 6 428 943 16.

Kalfs Entrecôte

Kalfsentrecote wordt bij het kalf van de dunne lende gesneden. Het randje vet geeft de kalfsentrecote extra smaak. Het beste kun je de kalfsentrecote eerst op deze vetrand bakken en daarna aan beide kanten. Vervolgens bak je het net als biefstuk.

  • Gemiddeld 200 gram stuk
  • Per Stuk verkrijgbaar
  • op Voorraad

wit - Wiktionary

Kalfs Grillburger / Rosé burger

Dep de hamburgers voor het bereiden met keukenpapier droog. Bak de hamburgers op hoog vuur aan beide kanten bruin. Zet het vuur lager en bak de hamburgers in 10 minuten verder gaar. Keer het vlees geregeld. Houd je meer van rosé, dan bak je de hamburgers korter.

  • Per stuk verkrijgbaar
  • Gemiddeld 200 gram per stuk
  • Op Voorraad

Kalfsschnitzels, gepaneerd

Kalfsschnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau (bovenbil, platte bil, spierstuk of dikke lende). Bak de gepaneerde kalfsschnitzel om en om mooi bruin. Geniet van de eenvoud en smaak!

  • Gemiddeld 150/160 gram per stuk
  • Per doos 3 stuks
  • Krokant en sappig
  • Kalfschnitzels op deze wijze word in alle zuidelijke landen verkocht onder de naam: Escalope Du Veau. Waar het ook een delicatesse is!
  • Tip: Stroganoff saus
  • Op Voorraad

wit - WikiWoordenboek

Kalfsschnitzels, ongepaneerdPieters Farm ongepaneerde Schnitzels

Kalfsschnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau (bovenbil, platte bil, spierstuk of dikke lende). , Bak de kalfsschnitzel om en om mooi bruin op hoog vuur. lekker wat boter in de pan en laat de boter even goed warm worden voordat de schnitzels in de pan gaan. ongeveer 1 minuutje per kant op hoog vuur en ze zijn klaar

  • Gemiddeld 150 gram per stuk
  • Sappig
  • Op Voorraad

Kalfs T-Bone Steak

Een geweldig malse combinatie van de haas en entrecote, dat is de T-bone Steak. Het is lastig om een T-bone steak perfect te bereiden omdat deze snit uit twee verschillende stukken vlees bestaat: een deel ossenhaas en een deel entrecote.

  • Per stuk verkrijgbaar
  • Perfect BBQ-vlees
  • Op Voorraad

Kalfshaas

De kalfshaas is het duurste stuk vlees van het kalf. De kalfshaas ligt onder de lendenwervels (de rug) van het kalf. Het is een spier die niet of nauwelijks wordt gebruikt en daardoor is dit het meest malse stukje vlees van de kalf. Lekker om aan één stuk te braden of te trancheren.

  • Per kg leverbaar
  • Gemiddeld 1000 gram
  • Mooi witvlees
  • Op Voorraad

Kalfs Rib eye

De Rib-Eye is afkomstig van de rib van het kalf, Eye in rib-eye verwijst naar het ronde stukje vet in het midden van het vlees, wat ook in het Nederlands wel het ‘oogje’ wordt genoemd. door dit vetgehalte is de rib-eye een super smaakvol en mals stuk vlees.

Ook is dit een super BBQ product!

op voorraad

  • Super BBQ Product
  • Gemiddeld 1,9 kg
  • 27 Euro per kilo

Kalfs Frenched Rack 

Een absolute topper voor op de barbecue, Licht van kleur met een lekker randje vet eromheen. afkomstig van de rib.

  • Gemiddeld 1.7 Kilo
  • Op Voorraad
  • BBQ topper!

wit - Wiktionary

Kalfsoesters

De kalfsoester is een plakje van de kalfshaas of van de bovenbil en wordt snel om en om gebakken. Het is een erg mals stuk vlees als het goed wordt bereid.

  • op Voorraad
  • Per 2 Verpakt

Kalfsgehakt Rosé

Kalfsgehakt Rosé super smaakvol en makkelijk product. verkrijgbaar per 0.5 Kilo.

  • +- 500 Gram
  • op voorraad
  • Gemakkelijk product

Kalfsgehakt Blank

Een super mooi lichtroze stuk kalfsgehakt, met een erg sappige en zachte structuur. Dit Blanke kalfsvlees staat er ook om bekend om zijn erg smaakvolle en malse stukken vlees.

  • Blank Kalfsvlees
  • Per Kilo verpakt
  • Op Voorraad

Kalfsworst

Een lekkere worst gemaakt van zuiver kalfsgehakt. Zeer mager. De worst is voorgekookt en gekruid. De worsten zijn verpakt in verpakkingen van ongeveer 1,3-1,2 Kilo.

  • Sappig en mals
  • Op voorraad