Als zoon van een kalverenboer is Pieter opgegroeid tussen de kalveren. Zijn liefde voor het boerenleven en de dieren is dan ook groot. Dit zie je terug in de producten en de kwaliteit. In 2021 is hij dan ook gestart met Pieters Farm.

Kwaliteitsvlees

Het kalfsvlees van Pieters Farm is het best en meest smaakvolle kalfsvlees. Puur Nederlands melkgevoerd kalfsvlees, niet gemengd en 100% gegarandeerd kwaliteitsvlees. Al onze  kalveren worden met de grootste zorg geselecteerd en groeien op in alle rust met de beste mogelijke voeding. Voeding die je terug proeft in het magere, sappige, malse en bovenal licht verteerbare vlees. Vol vitaminen en mineralen.

Pieters farm
Pieters farm

Beter leven keurmerk
In ons kalfsvlees zitten geen stoffen die er niet in thuis horen, het SKV, Stichting Kwaliteitsgarantie Vleeskalveren, houdt hier toezicht op. De smaak en de kwaliteit van het vlees staan bij ons hoog in het vaandel evenals het dierenwelzijn van de kalveren. Ons kalfsvlees is dan ook voorzien van het Beter Leven keurmerk.


Weet wat je eet!

Nederlandse kalveren

Het malse stukje kalfsvlees is van a tot z geproduceerd in Nederland, krijgt de meest uitgezochte gecertificeerde voeding en wordt door de vakman in de schuur tot een topstukje eerlijk schoon product gemaakt die met hart en ziel zich inzet voor het beste resultaat.

Dit is ook de reden dat dit fijne kalfsvlees voor meer dan 90 procent aan het buitenland verkocht wordt! Het buitenland weet goed wat de kwaliteit is in Nederland en waardeert dit met het aankopen van dit schone vlees!

Pieters farm